Benvingut a Sailing Spice Blog

Pas 1: Compra un vaixell, Pas 2: ?, Pas 3: Beneficis!

Estem navegant pel món. Tenim molt per aprendre i molt per fer. Tenim una experiència limitada amb vaixells de creuer, havent passat una suma total de menys de dues setmanes fent creuers nocturns. Hem de vendre una casa i una casa plena de coses. Hem d’adquirir noves habilitats i les coses que necessitem per a una expedició de creuer pel món. Afortunadament, molta gent ho ha fet abans i molts comparteixen els seus consells. Així, durant l’últim any, hem llegit llibres i hem vist canals de YouTube navegant per aprendre dels altres. Vam comprar Spice, un Outremer 51, a l’octubre del 2020. Hem avançat lents però constants en la reparació i l’actualització de l’Spice, mentre practiquem navegació i creuer. I ara, estem preparant el nostre blog perquè puguem documentar i compartir amb vosaltres les nostres aventures. A continuació enumerem alguns dels temes que volem tractar en aquest bloc.

Spice Logo

Llocs

La circumnavegació trigarà uns 5 anys a completar-se. Començarem pel mar de Salish per aprendre a navegar. A l’agost o setembre del 2022, ens dirigirem cap al sud per la costa oest visitant San Fracisco, Los Angeles i San Diego. Tenim previst anar a Disney Land, Hogwarts i visitarem amics i familiars al sud de Califòrnia. Al novembre, ens dirigim a Mèxic, Panamà i després a Galpagos. Des d’allà ens dirigim cap a l’oest 3.000 milles fins a Marqueses. Després d’uns 6 mesos als tròpics del Pacífic Sud, ens dirigirem cap al sud cap a Nova Zelanda durant 2 o 3 mesos per evitar la temporada de ciclons i tancar el 2023. El 2024 començarà amb Austràlia, potser Nova Caldònia i, sens dubte, la Gran Barrera de Corall. Navegarem pel mar del Coral, visitarem Bali, Malàisia, Tailàndia i Sri Lanka. Després cap a les Maldives, Madacascar i finalment Sud-àfrica. Des de Sud-àfrica, ens dirigim cap al nord, finalment endinsant-nos al Mediterrani. Després creua l’Atlàntic fins al Carib, passa pel Canal de Panamà, Hawaii i torna a Seattle.

Durant el camí farem un blog sobre els #llocs que visitem.

Persones

Esperem conèixer moltes persones encantadores en els nostres viatges, inclosos els que viuen als llocs que visitem i també altres exploradors. Amb la Lillie a bord, esperem atraure altres vaixells infantils. En tenir un catamarà entenem que el nostre vaixell serà el punt de congregació popular. També esperem que els nostres amics i familiars es trobin i naveguin amb nosaltres mentre viatgem pel món.

Tenim previst parlar-vos de les #persones que coneixem.

Sanimals

Spice ja ha navegat amb Dofins a la nit que deixaven ratlles brillants blanques mentre nedaven sota ella. Va ser perseguida per lleons marins que intentaven atrapar la seva línia de trolls, i es va trobar amb balenes abans de convertir-se a Puget Sound. Mentre viatgem amb Spice per tot el món, veurem molts animals marins (sanimals) i altres animals de tot tipus.

Compartirem amb vosaltres els #sanimals que coneixem.

Embarcació

Spice és un vaixell relativament nou, però igualment un vaixell. Fins i tot les embarcacions noves necessiten treballs i millores. Per preparar-nos per al nostre cirumnavegació, hem d’afegir molta energia solar. Per a comoditats, volem una rentadora i un escalfador. Després hi ha totes les coses que cal arreglar. Ja hem tractat amb escotilles amb fuites, aparells desgastats i motors trencats.

#boat us mantindrà informat dels nostres projectes.

Registres de vaixells

Els registres dels vaixells solen ser (i esperem) mundans, però formen un registre important del viatge. Els nostres registres de vaixells inclouran ancedotes personals en trossos de mida petita. No requeriran gairebé l’esforç d’una publicació completa, de manera que seran més freqüents.

Podeu trobar les últimes actualitzacions a #shipslogs

Benvingut al nostre blog

Gràcies per llegir-nos i esperem compartir-ho més amb vosaltres. - Nate, Sarah i Lillie